Over Sylvia Mullaart

'Als jonge moeder met twee kleine kinderen kwam Sylvia heel lang geleden in aanraking met yoga. Het was liefde op het eerste gezicht voor haar. Het fascineert haar enorm dat yoga ons vrouwenlijf zoveel steun en verlichting kan geven bij bijvoorbeeld menstruatie, zwangerschap en de overgang. Gedurende alle fasen van een vrouwenleven blijkt yoga onze grote vriendin te zijn! Sylvia heeft zich gespecialiseerd in het geven van yoga voor vrouwen om het hormoonstelsel zo gunstig mogelijk te beïnvloeden. In 2008 bracht Sylvia Hormoon Yoga naar Nederland; ze ontving Dinah Rodrigues (de 'oermoeder' van de Hormoon Yoga) in haar studio toentertijd. Sindsdien geeft Sylvia de Hormoon Yoga workshops in Amsterdam.

De Hormoonyoga serie leer je zo

De Hormoonyoga serie kun je leren in zijn geheel in een 1 op 1 sessie of een workshop op aanvraag. Ook kun je met 2 of meer dames tegelijk boeken voor een Hormoon Yoga les.

Tijdens een eerste privé les Hormoon Yoga behandelen we de hele serie in minimaal 2 uur voor een eerste kennismaking (vervolglessen kunnen 1 uur duren). Een privéles Hormoon Yoga is mogelijk in Yoga ruimte in Woerden of op eigen locatie.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Workshops

Bezig met het laden van de workshops...

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.