Cursiste in overgangsleeftijd

In slechts een paar uur tijd heb ik een serie oefeningen geleerd die mijn hormoonhuishouding in balans brengen. Alle organen die betrokken zijn bij de aanmaak van hormonen worden door fysieke en energetische oefeningen gestimuleerd. De oefeningen zijn makkelijk uitvoerbaar. Het is een serie waar je je leven lang wat aan hebt, want vanaf de puberteit tot ver na de overgang kunnen wisselingen in hormoonspiegels allerlei lichamelijke en psychische klachten veroorzaken. De heerlijke, warme ayurvedische lunch en de informatie die we daarover kregen, maakte deze workshop compleet. Ik beschouw de workshop als een groot cadeau aan mezelf. Na afloop voelde ik mij verkwikt en geïnspireerd om de oefeningen zelf thuis te gaan doen!

De Hormoonyoga serie leer je zo

De Hormoonyoga serie kun je leren in zijn geheel in een 1 op 1 sessie of een workshop op aanvraag. Ook kun je met 2 of meer dames tegelijk boeken voor een Hormoon Yoga les.

Tijdens een eerste privé les Hormoon Yoga behandelen we de hele serie in minimaal 2 uur voor een eerste kennismaking (vervolglessen kunnen 1 uur duren). Een privéles Hormoon Yoga is mogelijk in Yoga ruimte in Woerden of op eigen locatie.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Workshops

Bezig met het laden van de workshops...

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.