Cursiste in overgangsleeftijd

In slechts een paar uur tijd heb ik een serie oefeningen geleerd die mijn hormoonhuishouding in balans brengen. Alle organen die betrokken zijn bij de aanmaak van hormonen worden door fysieke en energetische oefeningen gestimuleerd. De oefeningen zijn makkelijk uitvoerbaar. Het is een serie waar je je leven lang wat aan hebt, want vanaf de puberteit tot ver na de overgang kunnen wisselingen in hormoonspiegels allerlei lichamelijke en psychische klachten veroorzaken. De heerlijke, warme ayurvedische lunch en de informatie die we daarover kregen, maakte deze workshop compleet. Ik beschouw de workshop als een groot cadeau aan mezelf. Na afloop voelde ik mij verkwikt en geïnspireerd om de oefeningen zelf thuis te gaan doen!

Hormoon Yoga Workshops

In de workshop leer je de complete Hormoon Yoga serie, die je zelf daarna thuis kunt beoefenen. Kosten zijn inclusief de warme lunch: ayurvedisch, vegetarisch en biologisch. De lunch is vers bereid, licht verteerbaar en daarom helemaal passend bij het programma van de dag. Ook krijg je een handleiding van de serie mee voor thuis.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Bekijk workshops

Meld je aan voor de Hormoon Yoga nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.