Wat ben ik blij met de hormoonyoga

Cursiste met PMS klachten, depressie en stress:

Ik heb enorm veel baat bij de hormoonyoga. Ik vind het sowieso heerlijk om dagelijks een half uurtje de serie te doen en ik merk nu al ontzettend veel verschil. Sinds de les heb ik nu de tweede menstruatie. De 1e ‘pms week’ was al een week na onze les en toen was al opvallend dat de pms klachten pas 5 dagen voor de menstruatie begonnen (ipv 7 of 10). Ook had ik geen last van somberheid, alleen nog veel spanning/angst en heel moe/futloos. Vandaag is de tweede menstruatie begonnen en het enige wat ik heb gemerkt is gisteren en eergisteren moe en licht negatief/unheimisch. Ik ben hier echt zo ontzettend blij mee! En ik ben pas 5 weken bezig :-).

Hormoon Yoga Workshops

In de workshop leer je de complete Hormoon Yoga serie, die je zelf daarna thuis kunt beoefenen. Kosten zijn inclusief de warme lunch: ayurvedisch, vegetarisch en biologisch. De lunch is vers bereid, licht verteerbaar en daarom helemaal passend bij het programma van de dag. Ook krijg je een handleiding van de serie mee voor thuis.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Bekijk workshops

Meld je aan voor de Hormoon Yoga nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.