Wat ben ik blij met de hormoonyoga

Cursiste met PMS klachten, depressie en stress:

Ik heb enorm veel baat bij de hormoonyoga. Ik vind het sowieso heerlijk om dagelijks een half uurtje de serie te doen en ik merk nu al ontzettend veel verschil. Sinds de les heb ik nu de tweede menstruatie. De 1e ‘pms week’ was al een week na onze les en toen was al opvallend dat de pms klachten pas 5 dagen voor de menstruatie begonnen (ipv 7 of 10). Ook had ik geen last van somberheid, alleen nog veel spanning/angst en heel moe/futloos. Vandaag is de tweede menstruatie begonnen en het enige wat ik heb gemerkt is gisteren en eergisteren moe en licht negatief/unheimisch. Ik ben hier echt zo ontzettend blij mee! En ik ben pas 5 weken bezig :-).

De Hormoonyoga serie leer je zo

De Hormoonyoga serie kun je leren in zijn geheel in een 1 op 1 sessie of een workshop op aanvraag. Ook kun je met 2 of meer dames tegelijk boeken voor een Hormoon Yoga les.

Tijdens een eerste privé les Hormoon Yoga behandelen we de hele serie in minimaal 2 uur voor een eerste kennismaking (vervolglessen kunnen 1 uur duren). Een privéles Hormoon Yoga is mogelijk in Yoga ruimte in Woerden of op eigen locatie.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Workshops

Bezig met het laden van de workshops...

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.