Duurzaam ondernemen

Lizzy vindt duurzaam ondernemen belangrijk.

Er worden groene stroom en ledverlichting gebruikt. Voor de reader, poster en verpakkingsmateriaal wordt FSC-gecertificeerd papier en karton gebruikt. Papier en karton komen uit duurzaam beheerde bossen, wegen weinig, bevatten weinig verfstoffen en zijn geproduceerd in een CO2 neutrale omgeving.

De benodigde Yoga materialen en kleding die worden gebruikt zijn eco en fair trade van herkomst.

De ingrediënten voor de warme lunch die bij de Hormoon Yoga workshop wordt geserveerd zijn zoveel mogelijk lokaal en biologisch. De lunch is versbereid met de keramische slow cooker, er gaat geen energie verloren aan opwarmen etc. Van de voedingsresten wordt compost gemaakt.

door Lizzy Wakefield

Hormoon Yoga Workshops

In de workshop leer je de complete Hormoon Yoga serie, die je zelf daarna thuis kunt beoefenen. Kosten zijn inclusief de warme lunch: ayurvedisch, vegetarisch en biologisch. De lunch is vers bereid, licht verteerbaar en daarom helemaal passend bij het programma van de dag. Ook krijg je een handleiding van de serie mee voor thuis.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Bekijk workshops

Meld je aan voor de Hormoon Yoga nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.