Duurzaam ondernemen

Lizzy vindt duurzaam ondernemen belangrijk.

Er worden groene stroom en ledverlichting gebruikt. Voor de reader, poster en verpakkingsmateriaal wordt FSC-gecertificeerd papier en karton gebruikt. Papier en karton komen uit duurzaam beheerde bossen, wegen weinig, bevatten weinig verfstoffen en zijn geproduceerd in een CO2 neutrale omgeving.

De benodigde Yoga materialen en kleding die worden gebruikt zijn eco en fair trade van herkomst.

De ingrediënten van de gezonde (en lekkere :)) snack die bij de Hormoon Yoga privéles en workshop worden geserveerd zijn biologisch en zoveel mogelijk lokaal.

Lizzy Wakefield

door Lizzy Wakefield

De Hormoonyoga serie leer je zo

De Hormoonyoga serie kun je leren in zijn geheel in een 1 op 1 sessie of een workshop op aanvraag. Ook kun je met 2 of meer dames tegelijk boeken voor een Hormoon Yoga les.

Tijdens een eerste privé les Hormoon Yoga behandelen we de hele serie in minimaal 2 uur voor een eerste kennismaking (vervolglessen kunnen 1 uur duren). Een privéles Hormoon Yoga is mogelijk in Yoga ruimte in Woerden of op eigen locatie.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Workshops

Bezig met het laden van de workshops...

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.