Dinah Rodriques teacher training

Dinah Rodrigues and Lizzy Wakefield

In 2014 heb ik de opleiding Hormoon Yoga bij Dinah Rodrigues in Berlijn gevolgd en afgerond. Wat een speciale ervaring! Het waren mooie intensieve dagen in een sfeervolle yoga studio in Berlijn. Bijzonder om de Braziliaanse Dinah te leren kennen en van haar de serie en informatie rondom de Hormoon Yoga te leren samen met de internationale groep yoga docentes.

Dinah vertelde dat ze ooit zelf last had van overgangssymptomen en daarom de Hormoon Yoga serie heeft ontwikkeld. Ze heeft daarvoor hulp gekregen van o.a. deskundigen in India en Tibet en sinds 1993 presenteert Dinah Rodrigues (1927) de Hormoon Yoga serie wereldwijd. Dinah, is inmiddels 91 jaar, en komt uit Brazilië. Ze is zelf een levende reclame voor de Hormoon Yoga serie :). Zelf beoefent ze haar eigen serie nog steeds dagelijks, “behalve als ze een dag in het vliegtuig zit” tijdens een van haar vele reizen.

Op dit moment ben ik bezig met de opzet en ontwikkeling van de Hormoon Yoga teacher training in Nederland. Ben je yoga docent en wil je hiervan op de hoogte blijven? Neem dan gerust [contact](https://www.hormoonyoga.nl/contact/ "Hormoon Yoga contact") met mij op, of schrijf je in voor de Hormoon Yoga nieuwsbrief.

door Lizzy Wakefield

Aug 23rd 2018

Hormoon Yoga Workshops

In de workshop leer je de complete Hormoon Yoga serie, die je zelf daarna thuis kunt beoefenen. Kosten zijn inclusief de warme lunch: ayurvedisch, vegetarisch en biologisch. De lunch is vers bereid, licht verteerbaar en daarom helemaal passend bij het programma van de dag. Ook krijg je een handleiding van de serie mee voor thuis.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Bekijk workshops

Meld je aan voor de Hormoon Yoga nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.