Dinah Rodriques teacher training

Dinah Rodrigues and Lizzy Wakefield

In 2014 heb ik de opleiding Hormoon Yoga bij Dinah Rodrigues in Berlijn gevolgd en afgerond. Wat een speciale ervaring! Het waren mooie intensieve dagen in een sfeervolle yoga studio in Berlijn. Bijzonder om de Braziliaanse Dinah te leren kennen en van haar de serie en informatie rondom de Hormoon Yoga te leren samen met de internationale groep yoga docentes.

Dinah vertelde dat ze ooit zelf last had van overgangssymptomen en daarom de Hormoon Yoga serie heeft ontwikkeld. Ze heeft daarvoor hulp gekregen van o.a. deskundigen in India en Tibet en sinds 1993 presenteert Dinah Rodrigues (1927) de Hormoon Yoga serie wereldwijd. Dinah, is inmiddels 91 jaar, en komt uit Brazilië. Ze is zelf een levende reclame voor de Hormoon Yoga serie :). Zelf beoefent ze haar eigen serie nog steeds dagelijks, “behalve als ze een dag in het vliegtuig zit” tijdens een van haar vele reizen.

Lizzy Wakefield

door Lizzy Wakefield

Aug 23 2018

De Hormoonyoga serie leer je zo

De Hormoonyoga serie kun je leren in zijn geheel in een 1 op 1 sessie of een workshop op aanvraag. Ook kun je met 2 of meer dames tegelijk boeken voor een Hormoon Yoga les.

Tijdens een eerste privé les Hormoon Yoga behandelen we de hele serie in minimaal 2 uur voor een eerste kennismaking (vervolglessen kunnen 1 uur duren). Een privéles Hormoon Yoga is mogelijk in Yoga ruimte in Woerden of op eigen locatie.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Workshops

Bezig met het laden van de workshops...

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.