Samenwerking met Sylvia Mullaart

Workshops Hormoon Yoga worden samen georganiseerd in Amsterdam en gegeven door Sylvia.

Sylvia was te gast bij diverse tv programma's (waaronder De Nachtzoen) om te vertellen over Hormoon Yoga. Lizzy was te zien in een Hormoonspecial in het programma Koffietijd en gaf een interview voor Yoga International.

Wat is Hormoon Yoga?

Hormoon Yoga heeft effect op je hele lichaam, in het bijzonder op schildklier, hypofyse en eierstokken. Daardoor kan een verstoorde hormoonspiegel weer in balans komen. De serie is dynamisch met mooie rustige momenten en leidt tot snelle resultaten bij regelmatige beoefening.

Hormoon Yoga is aan te raden voor iedere vrouw. Jong en oud. Hormoon Yoga is specifiek bedoeld voor vrouwen met hormonale klachten. Maar ook als je geen klachten hebt, is het gewoon een heel fijne yogaserie.

Naast een positieve invloed op de hormoonspiegel, verminderen of verdwijnen klachten die gekoppeld zijn aan de menopauze.

Klachten die gerelateerd zijn aan het PMS (Post Menstrueel Syndroom) worden daadwerkelijk minder of verdwijnen met het beoefenen van Hormoon Yoga.

Sylvia

'Als jonge moeder met twee kleine kinderen kwam ik heel lang geleden in aanraking met yoga. Het was liefde op het eerste gezicht. Het fascineert me enorm dat yoga ons vrouwenlijf zoveel steun en verlichting kan geven bij bv. menstruatie, zwangerschap en de overgang. Gedurende alle fasen van een vrouwenleven blijkt yoga onze grote vriendin te zijn! Ik heb me gespecialiseerd in het geven van yoga voor vrouwen om het hormoonstelsel zo gunstig mogelijk te beïnvloeden. In 2008 bracht ik Hormoon Yoga naar Nederland; ik ontving Dinah Rodrigues (de 'oermoeder' van de Hormoon Yoga) in mijn studio toentertijd. Sindsdien geef ik de Hormoon Yoga workshops in binnenkort ook weer de Hormoon Yoga teacher training.'

Lizzy

'Ik ben gezondheidspsycholoog en yoga therapeut, gespecialiseerd in Hormoon Yoga met gecertificeerde opleidingen (Yoga Alliantie). Ik heb mijn eigen kinderen te danken aan beoefening van de Hormoon Yoga, dat is ook de reden dat ik de opleiding heb gedaan en vele lessen en workshops hierin heb gegeven. Recentelijk echter heb ik een carrière switch gemaakt: werken als docent in het basisonderwijs. Op een andere manier een heel voldoening gevend en waardevol beroep. De samenwerking met Sylvia zorgt ervoor dat we de workshops samen kunnen organiseren.'

Lizzy Wakefield

door Lizzy Wakefield

Jan 21 2023

De Hormoonyoga serie leer je zo

De Hormoonyoga serie kun je leren in zijn geheel in een 1 op 1 sessie of een workshop op aanvraag. Ook kun je met 2 of meer dames tegelijk boeken voor een Hormoon Yoga les.

Tijdens een eerste privé les Hormoon Yoga behandelen we de hele serie in minimaal 2 uur voor een eerste kennismaking (vervolglessen kunnen 1 uur duren). Een privéles Hormoon Yoga is mogelijk in Yoga ruimte in Woerden of op eigen locatie.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Workshops

Bezig met het laden van de workshops...

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.