Hormoon Yoga bij Koffietijd

Op maandag 9 april 2018 was Lizzy Wakefield in de uitzending en onderdeel 'de stip' van het tv programma Koffietijd. Klik hier.

Thema van deze aflevering was overgang. Mooi dat er zoveel aandacht aan de overgang gegeven werd. Meer openheid over dit onderwerp zal wellicht taboe doorbrekend werken in Nederland. Verschillende vrouwen waren te gast, zoals Karin Bloemen, Isa Hoes en Medina Schuurman. Tv kok Prins bereidde een Japans gerecht speciaal voor hormoonbalans.

Tijdens de live uitzending in de Koffietijd tuin gaf Lizzy een Hormoon Yoga les aan een groep vrouwen.

Lizzy Wakefield

door Lizzy Wakefield

Oct 10 2018

De Hormoonyoga serie leer je zo

De Hormoonyoga serie kun je leren in zijn geheel in een 1 op 1 sessie of een workshop op aanvraag. Ook kun je met 2 of meer dames tegelijk boeken voor een Hormoon Yoga les.

Tijdens een eerste privé les Hormoon Yoga behandelen we de hele serie in minimaal 2 uur voor een eerste kennismaking (vervolglessen kunnen 1 uur duren). Een privéles Hormoon Yoga is mogelijk in Yoga ruimte in Woerden of op eigen locatie.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Workshops

Bezig met het laden van de workshops...

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.