Cursiste in ‘de vervroegde overgang’

Vandaag heb ik de Hormoon Yoga serie zelfs twee keer gedaan, maar afgelopen weken elke dag. Ik merk: een menstruatie vorige week en warmte in mijn lichaam. Verder vermindert mijn ‘haast gevoel’ door het beoefenen van de Hormoon Yoga serie. Niet 1000 dingen tegelijkertijd in mijn hoofd vooral. Ook meer structuur en de behoefte aan een opgeruimd huis (voor zover mogelijk). Geen tv is zeer heilzaam, alweer 5 maanden en dat houden we graag zo. En mijn internetgebruik is drastisch verminderd. Zo dus, genoeg redenen om door te gaan met de hormoonyoga. Ik heb het virus te pakken!

Hormoon Yoga Workshops

In de workshop leer je de complete Hormoon Yoga serie, die je zelf daarna thuis kunt beoefenen. Kosten zijn inclusief de warme lunch: ayurvedisch, vegetarisch en biologisch. De lunch is vers bereid, licht verteerbaar en daarom helemaal passend bij het programma van de dag. Ook krijg je een handleiding van de serie mee voor thuis.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Bekijk workshops

Meld je aan voor de Hormoon Yoga nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.