Cursiste in ‘de vervroegde overgang’

Vandaag heb ik de Hormoon Yoga serie zelfs twee keer gedaan, maar afgelopen weken elke dag. Ik merk: een menstruatie vorige week en warmte in mijn lichaam. Verder vermindert mijn ‘haast gevoel’ door het beoefenen van de Hormoon Yoga serie. Niet 1000 dingen tegelijkertijd in mijn hoofd vooral. Ook meer structuur en de behoefte aan een opgeruimd huis (voor zover mogelijk). Geen tv is zeer heilzaam, alweer 5 maanden en dat houden we graag zo. En mijn internetgebruik is drastisch verminderd. Zo dus, genoeg redenen om door te gaan met de hormoonyoga. Ik heb het virus te pakken!

De Hormoonyoga serie leer je zo

De Hormoonyoga serie kun je leren in zijn geheel in een 1 op 1 sessie of een workshop op aanvraag. Ook kun je met 2 of meer dames tegelijk boeken voor een Hormoon Yoga les.

Tijdens een eerste privé les Hormoon Yoga behandelen we de hele serie in minimaal 2 uur voor een eerste kennismaking (vervolglessen kunnen 1 uur duren). Een privéles Hormoon Yoga is mogelijk in Yoga ruimte in Woerden of op eigen locatie.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Workshops

Bezig met het laden van de workshops...

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.