Over Diana Horsman

Diana Horsman (1959) heeft de klassieke opleiding tot Hatha yoga docent gevolgd in Utrecht en is sinds 2009 aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Yogadocenten.

Ook heeft zij diverse Qi-Gong trainingen gevolgd en integreert deze zachte, meditatieve vorm van Chinese bewegingsleer haar lessen.

Diana: Tijdens de eerste jaren van mijn yogabeoefening vond ik het heel moeilijk om mijn innerlijk kalm te houden. Er was voortdurend onrust, gekwetter en zelfcommentaar in mijn hoofd en dat had natuurlijk invloed op mijn functioneren. Spanning in het hoofd geeft spanning in het lichaam. En andersom. Heeft ook invloed op de ademhaling. Die wisselwerking tussen lichaam en geest en het ervaren hoe yoga helpt om ongemakken te verlichten, blijft mij boeien. Toen ik een paar jaar geleden in de overgang kwam, kreeg ik last van opvliegers en droge slijmvliezen. Ik heb daarom een workshop hormoonyoga bij Lizzy gevolgd en was direct erg enthousiast over de integrale benadering ervan: de oefeningen zijn gericht op zowel het fysieke lichaam, de adem en op energetische stromen.

Eenmaal aangeleerd is het een hele fijne serie om te doen. De oefeningen zijn zó mooi op elkaar afgestemd en gericht op de hele hormoonhuishouding. Mijn klachten zijn afgenomen, en elke keer voel ik me verfrist, verjongd en voldaan na het beoefenen van de serie. Inmiddels geef ik zelf ook deze workshop. Het is een complete yogaserie waar je de rest van je leven baat bij hebt.

Hormoon Yoga Workshops

In de workshop leer je de complete Hormoon Yoga serie, die je zelf daarna thuis kunt beoefenen. Kosten zijn inclusief de warme lunch: ayurvedisch, vegetarisch en biologisch. De lunch is vers bereid, licht verteerbaar en daarom helemaal passend bij het programma van de dag. Ook krijg je een handleiding van de serie mee voor thuis.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Bekijk workshops

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.