Opleiding Hormoon Yoga

Gegeven door Sylvia Mullaart (oprichtster Fusion Yoga). In samenwerking met Larissa Pietrala (eigenaresse studio Mama Flow) en Lizzy Wakefield (Hormoonyoga.nl).

Voor Wie?

De opleiding is bestemd voor erkende yogadocenten die de workshop hormoonyoga hebben gevolgd. De workshop dient als vooropleiding. Zo wordt kennisgemaakt met de stof en kan er alvast geoefend worden! Locatie De opleiding hormoon yoga wordt gegeven tijdens een lang weekend op de prachtige locatie 'Conferentiecentrum Samaya’ in Werkhoven.

Inhoud

We beginnen met het perfectioneren en aanpassen van de klassieke Hormoon Yoga serie, die je in de workshop hebt geleerd. Verder komen vrouwen-qigongs, een maangroet, gezichtsyoga en hormoongerelateerde oefeningen uit andere yoga tradities aan bod, om later zelf inspirerende hormoon yoga lessen en workshops te kunnen geven. Ook wordt ingegaan op de theoretische kennis van de hormoonhuishouding. Als aanvulling op de lessen ontvang je een uitgebreide syllabus en een literatuurlijst. Wanneer elk onderdeel is afgerond, ontvang je het Hormoon Yoga docent certificaat.

  1. Privé toetsing (online) op afspraak door Sylvia, zodat het zeker is dat je de serie compleet beheerst.

  2. Lang Hormoon Yoga opleidingsweekend bij ‘Samaya’ in Werkhoven (bij Utrecht). Vrijdagavond t/m zondagmiddag. Inclusief alle maaltijden bij Samaya: Bourgondische biologisch-vegetarische maaltijden. Eigen kamer met eigen douche, toilet.

  3. Uiterlijk 3 maanden van tevoren (vóór 01-07-2023) inschrijven. Dit kan door een mail te sturen naar info@hormoonyoga.nl.

Certificaat

Nadat je de workshop, het weekend en het schriftelijk thuis examen hebt voltooid, ontvang je het Hormoon Yoga docent certificaat.

Accreditatie

De opleiding wordt door de VYN als bijscholing erkend met 36 accreditatiepunten, inclusief voorbereidende workshop die voorafgaand aan de workshop gevolgd wordt.

Data

Van vrijdag 27 oktober 17.00 uur tot en met zondag 29 oktober 17.00 uur.

Aanmelden

Vóór 10 juli 2023. In verband met reservering van de locatie. Eventuele annulering ook vóór 10 juli 2023. Na deze datum wordt €450 in rekening gebracht, vanwege locatie kosten. We hanteren een minimum aantal van 8 deelnemers voor de opleiding, indien er minder deelnemers zijn, wordt de opleiding geannuleerd. Uiterlijk 2 juli 2023 zal dit worden gecommuniceerd. Je kun je aanmelden via Eventbrite: Opleiding Hormoon Yoga Als je vragen hebt, kun je een mail te sturen naar info@hormoonyoga.nl met 'hormoon yoga opleiding' in het onderwerp van de email.

Programma

Op vrijdag om 17.00 uur binnenkomen en aanmelden bij de balie en je op de kamer installeren. Dan samen dineren om 19.00 uur. Dan start het programma om 20.30 uur.

Lizzy Wakefield

door Lizzy Wakefield

De Hormoonyoga serie leer je zo

De Hormoonyoga serie kun je leren in zijn geheel in een 1 op 1 sessie of een workshop op aanvraag. Ook kun je met 2 of meer dames tegelijk boeken voor een Hormoon Yoga les.

Tijdens een eerste privé les Hormoon Yoga behandelen we de hele serie in minimaal 2 uur voor een eerste kennismaking (vervolglessen kunnen 1 uur duren). Een privéles Hormoon Yoga is mogelijk in Yoga ruimte in Woerden of op eigen locatie.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Workshops

Bezig met het laden van de workshops...

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.