Over Lizzy Wakefield

Van achtergrond is Lizzy gezondheidspsycholoog en yoga therapeut, gespecialiseerd in Hormoon Yoga met gecertificeerde opleidingen (Yoga Alliantie). In 2014 heeft Lizzy de Teacher Training Power Yoga in Londen afgerond en de Teacher Training Hormoon Yoga bij Dinah Rodrigues gevolgd in Berlijn.

Lizzy Wakefield is geboren in 1982. Haar Engelse achternaam is dankzij haar man die uit Groot Britannië komt. Samen met haar gezin is ze woonachtig in Woerden.

Lizzy: Mijn dochter en zoon (wat een rijkdom!) heb ik aan de beoefening van Hormoon Yoga te danken. Tot mijn 28e heb ik uit mijzelf nooit een regelmatige menstruatie gehad, alleen door middel van de pil. Dit zag ik niet als een probleem, totdat mijn man en ik een kinderwens kregen. Huisarts en gynaecoloog zeiden dat het niet makkelijk zou zijn voor mij om kinderen te krijgen. Ik kreeg de diagnose PCOS (Polycysteus-ovariumsyndroom) en kreeg een hormoonkuur om de eisprong op gang te brengen. Dat werkte niet en de gynaecoloog schreef meteen volgende reeks medicijnen voor. Ik zag al een heel medisch traject voor me liggen..

Juist op dat moment maakte ik kennis met Hormoon Yoga. Ik besloot dat te proberen. Het werkte! Na een aantal maanden de serie intensief te hebben beoefend werd ik spontaan zwanger. Dankzij de Hormoon Yoga is ook mijn cyclus regelmatig. Mijn voedingspatroon, dat volgens de Ayurveda bij mij past, zal daaraan ook hebben bijgedragen.

Vanuit deze verrassende persoonlijke ervaring met Hormoon Yoga ben ik zelf de opleiding gaan volgen. Daarbij kwam het plan bij me op om andere vrouwen te begeleiden met Hormoon Yoga. Vrouwen met een kinderwens, of vrouwen met hormonale klachten zoals PMS of met diverse klachten tijdens de overgang. Na de opleiding heb ik in 2014 een eigen praktijk Hormoon Yoga geopend.

Het is mijn ervaring in de afgelopen jaren dat het erg veel voldoening geeft om vrouwen te kunnen helpen op een natuurlijke manier hun lichaam hormonaal weer in balans te laten komen. Je kunt het helemaal zelf doen. Na een workshop Hormoon Yoga van een halve dag kun je aan de slag met de serie door hem thuis te beoefenen. Hormoon Yoga geef ik volgens mijn visie. Een persoonlijke benadering en begeleiding vind ik belangrijk. De workshops worden daarom gegeven in een kleine groep. Privéles is ook mogelijk, of een les/workshop op aanvraag.

Graag hoor ik de ervaringen terug van mijn cursisten wanneer ze thuis met de serie zijn begonnen. Regelmatig komt een cursist terug voor een herhaal workshop of -les.

Hormoon Yoga Workshops

In de workshop leer je de complete Hormoon Yoga serie, die je zelf daarna thuis kunt beoefenen. Kosten zijn inclusief de warme lunch: ayurvedisch, vegetarisch en biologisch. De lunch is vers bereid, licht verteerbaar en daarom helemaal passend bij het programma van de dag. Ook krijg je een handleiding van de serie mee voor thuis.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Bekijk workshops

Meld je aan voor de Hormoon Yoga nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.