Over Lizzy Wakefield

Van achtergrond is Lizzy gezondheidspsycholoog en yoga therapeut, gespecialiseerd in Hormoon Yoga met gecertificeerde opleidingen (Yoga Alliantie). In 2014 heeft Lizzy de Teacher Training Power Yoga in Londen afgerond en de Teacher Training Hormoon Yoga bij Dinah Rodrigues level 3 behaald in Berlijn.

Lizzy Wakefield is geboren in 1982. Haar Engelse achternaam is dankzij haar man die uit Groot Brittannië komt. Samen met haar gezin is ze woonachtig in het Groene Hart van Nederland.

Lizzy: Mijn dochter en zoons (wat een rijkdom!) heb ik aan de beoefening van Hormoon Yoga te danken. Tot mijn 28e heb ik uit mijzelf nooit een regelmatige menstruatie gehad, alleen door middel van de pil. Dit zag ik niet als een probleem, totdat mijn man en ik een kinderwens kregen. Huisarts en gynaecoloog zeiden dat het niet makkelijk zou zijn voor mij om kinderen te krijgen. Ik kreeg de diagnose PCOS (Polycysteus-ovariumsyndroom) en kreeg een hormoonkuur om de eisprong op gang te brengen. Dat werkte niet en de gynaecoloog schreef meteen volgende reeks medicijnen voor. Ik zag al een heel medisch traject voor me liggen..

Juist op dat moment maakte ik kennis met Hormoon Yoga. Ik besloot dat te proberen. Het werkte! Na een aantal maanden de serie intensief te hebben beoefend werd ik spontaan zwanger. Dankzij de Hormoon Yoga is ook mijn cyclus regelmatig.

Vanuit deze verrassende persoonlijke ervaring met Hormoon Yoga ben ik zelf de opleiding gaan volgen. Daarbij kwam het plan bij me op om andere vrouwen te begeleiden met Hormoon Yoga. Vrouwen met een kinderwens, of vrouwen met hormonale klachten zoals PMS of met diverse klachten tijdens de overgang. Na de opleiding heb ik in 2014 een eigen praktijk Hormoon Yoga geopend.

Het is mijn ervaring in de afgelopen jaren dat het erg veel voldoening geeft om vrouwen te kunnen helpen op een natuurlijke manier hun lichaam hormonaal weer in balans te laten komen. Je kunt het helemaal zelf doen. Na een workshop Hormoon Yoga van een halve dag kun je aan de slag met de serie door hem thuis te beoefenen. Hormoon Yoga geef ik volgens mijn visie. Een persoonlijke benadering en begeleiding vind ik belangrijk. De workshops worden daarom gegeven in een kleine groep. Privéles is ook mogelijk, of een les/workshop op aanvraag.

Graag hoor ik de ervaringen terug van mijn cursisten wanneer ze thuis met de serie zijn begonnen. Regelmatig komt een cursist terug voor een herhaal workshop of opfrisles.

De Hormoonyoga serie leer je zo

De Hormoonyoga serie kun je leren in zijn geheel in een 1 op 1 sessie of een workshop op aanvraag. Ook kun je met 2 of meer dames tegelijk boeken voor een Hormoon Yoga les.

Tijdens een eerste privé les Hormoon Yoga behandelen we de hele serie in minimaal 2 uur voor een eerste kennismaking (vervolglessen kunnen 1 uur duren). Een privéles Hormoon Yoga is mogelijk in Yoga ruimte in Woerden of op eigen locatie.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Workshops

Bezig met het laden van de workshops...

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.