Over Mary Jim

Mary Jim heeft een eigen yogastudio in Harmelen. Zij geeft Hatha Yoga, Yin Yoga, Qigong en Hormoon Yoga. Zij heeft de Raja opleiding (Hatha Yoga) afgerond in Nieuwegein en is vervolgens nooit meer gestopt met het volgen van diverse opleidingen en cursussen.

Yin Yoga en Qigong hebben haar het meest indruk gegeven, omdat deze onder andere het meest je zelfhelende vermogen activeert voor je lichaam en mind. Net als bij Hormoonyoga! Zij was daarom heel enthousiast om door Lizzy opgeleid te worden tot Hormoonyoga docent.

Mary over de Hormoon Yoga: “Ik vind het zo gaaf dat er nu een serie is die specifiek gericht is op de hormonen, wat heel belangrijk is om deze in balans te brengen voor zowel man als vrouw. Iedereen krijgt er op een gegeven moment mee te maken. En met de hormoonyoga serie kun je er zoveel baat bij hebben. Mijn hormoonhuishouding is nu weer in balans dankzij de serie en wat ik het mooiste vind is dat ik positieve terugkoppelingen krijg van vrouwen die hebben deelgenomen.”

De Hormoonyoga serie leer je zo

De Hormoonyoga serie kun je leren in zijn geheel in een 1 op 1 sessie of een workshop op aanvraag. Ook kun je met 2 of meer dames tegelijk boeken voor een Hormoon Yoga les.

Tijdens een eerste privé les Hormoon Yoga behandelen we de hele serie in minimaal 2 uur voor een eerste kennismaking (vervolglessen kunnen 1 uur duren). Een privéles Hormoon Yoga is mogelijk in Yoga ruimte in Woerden of op eigen locatie.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Workshops

Bezig met het laden van de workshops...

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.