Retreats

In 2019 organiseert Lizzy een Hormoon Yoga 'retreat': een Yoga mini vakantie in Nederland. Genieten van sessies Hormoon Yoga, mediatie en Yoga Nidra op een prachtige locatie met zwembad, hottub. Inclusief massage en vegetarische maaltijden. Iedere maaltijd is vers bereid met biologische ingrediënten op ayurvedische wijze. Je leert op deze manier de Hormoon Yoga serie uitgebreid kennen op een ontspannen manier. Meer info en precieze data binnenkort bekend. Je kunt je inschrijven voor de Hormoon Yoga nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven. :-)

door Lizzy Wakefield

Hormoon Yoga Workshops

In de workshop leer je de complete Hormoon Yoga serie, die je zelf daarna thuis kunt beoefenen. Kosten zijn inclusief de warme lunch: ayurvedisch, vegetarisch en biologisch. De lunch is vers bereid, licht verteerbaar en daarom helemaal passend bij het programma van de dag. Ook krijg je een handleiding van de serie mee voor thuis.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Bekijk workshops

Meld je aan voor de Hormoon Yoga nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.