Workshop Hormonen en de Maan - gegeven door Diana Horsman

Workshop Hormonen en de Maan - gegeven door Diana Horsman.

In deze workshop leer je over de invloed van de maanstanden op het lichaam en hoe deze kennis praktisch toe te passen op je dagelijkse bezigheden.

Hierdoor wordt een betere afstemming op het natuurlijk bioritme bereikt en een gezond functioneren van de hormoon-huishouding bevorderd. Hierbij zal een maanagenda gebruikt worden die op de dag zelf met korting kan worden aangeschaft. Ook yoga-serie ‘de Maangroet’ staat op het programma. Evenals de Zonnegroet, bestaan er meerdere variaties van de Maangroet. In deze workshop wordt een eenvoudige, kalmerende variant beoefend. Er komen een aantal posities in voor die verband houden met de maan en kosmos: de maansikkel-, ster- en godin-houding. De houdingen worden in een rustige, doorgaande flow elkaar uitgevoerd.

Voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een privéles of workshop 'Hormonen en de Maan' op aanvraag kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl.

Lizzy Wakefield

door Lizzy Wakefield

Dec 14th 2019

De Hormoonyoga serie leer je zo

De Hormoonyoga serie kun je leren in zijn geheel in een 1 op 1 sessie of een workshop op aanvraag. Ook kun je met 2 of meer dames tegelijk boeken voor een Hormoon Yoga les.

Tijdens een eerste privé les Hormoon Yoga behandelen we de hele serie in minimaal 2 uur voor een eerste kennismaking (vervolglessen kunnen 1 uur duren). Een privéles Hormoon Yoga is mogelijk in Yoga ruimte in Woerden of op eigen locatie.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.