Workshop Hormonen en de Maan - gegeven door Diana Horsman

Workshop Hormonen en de Maan - gegeven door Diana Horsman.

In deze workshop leer je over de invloed van de maanstanden op het lichaam en hoe deze kennis praktisch toe te passen op je dagelijkse bezigheden.

Hierdoor wordt een betere afstemming op het natuurlijk bioritme bereikt en een gezond functioneren van de hormoon-huishouding bevorderd. Hierbij zal een maanagenda gebruikt worden die op de dag zelf met korting kan worden aangeschaft. Ook yoga-serie ‘de Maangroet’ staat op het programma. Evenals de Zonnegroet, bestaan er meerdere variaties van de Maangroet. In deze workshop wordt een eenvoudige, kalmerende variant beoefend. Er komen een aantal posities in voor die verband houden met de maan en kosmos: de maansikkel-, ster- en godin-houding. De houdingen worden in een rustige, doorgaande flow elkaar uitgevoerd.

Klik hier om je in te schrijven voor de workshop Hormonen en de Maan.

Lizzy Wakefield

door Lizzy Wakefield

Dec 14th 2019

Hormoon Yoga Workshops

In de workshop leer je de complete Hormoon Yoga serie, die je zelf daarna thuis kunt beoefenen. Kosten zijn inclusief de warme lunch: ayurvedisch, vegetarisch en biologisch. De lunch is vers bereid, licht verteerbaar en daarom helemaal passend bij het programma van de dag. Ook krijg je een handleiding van de serie mee voor thuis.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Bekijk workshops

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.