Workshop Happy Hormones with Qigong

Workshop Happy Hormones with Qigong

Qigong is een mindful meditatie met een beweging, een eeuwenoude Chinese bewegingsleer. Deze bewegingsleer heeft een positief effect op zowel je fysieke als mentale gezondheid. Het doel is om je energie te laten stromen door je meridianen (energiebanen) met makkelijk aan te leren bewegingen, ademhalingsoefeningen en ontspanning.

De bewegingen zijn toegankelijk. In de workshop gaan wij zowel staande als zittende bewegingen ervaren, zodat je dit op ieder moment kunt doen wanneer het jou uitkomt. Wat ook heel handig is, dat je ze per onderdeel kunt uitvoeren.

Happy Hormones with Qigong? Doe mee en ervaar hoe jij je hormonen weer in balans kunt brengen. Een mooie aanvulling op de Hormoonyoga serie van Lizzy Wakefield, maar je kunt ook deelnemen als je de serie niet hebt gevolgd.

De workshop is inclusief thee en een lekkere, gezonde snack :-)

Klik hier om je in te schrijven voor deze workshop.

Lizzy Wakefield

door Lizzy Wakefield

Dec 14th 2019

Hormoon Yoga Workshops

In de workshop leer je de complete Hormoon Yoga serie, die je zelf daarna thuis kunt beoefenen. Kosten zijn inclusief de warme lunch: ayurvedisch, vegetarisch en biologisch. De lunch is vers bereid, licht verteerbaar en daarom helemaal passend bij het programma van de dag. Ook krijg je een handleiding van de serie mee voor thuis.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Bekijk workshops

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.