Workshop Happy Hormones with Qigong

Workshop Happy Hormones with Qigong

Qigong is een mindful meditatie met een beweging, een eeuwenoude Chinese bewegingsleer. Deze bewegingsleer heeft een positief effect op zowel je fysieke als mentale gezondheid. Het doel is om je energie te laten stromen door je meridianen (energiebanen) met makkelijk aan te leren bewegingen, ademhalingsoefeningen en ontspanning.

De bewegingen zijn toegankelijk. In de workshop gaan wij zowel staande als zittende bewegingen ervaren, zodat je dit op ieder moment kunt doen wanneer het jou uitkomt. Wat ook heel handig is, dat je ze per onderdeel kunt uitvoeren.

Happy Hormones with Qigong? Doe mee en ervaar hoe jij je hormonen weer in balans kunt brengen. Een mooie aanvulling op de Hormoonyoga serie, maar je kunt ook deelnemen als je de serie niet hebt gevolgd. De workshop is inclusief thee en een lekkere, gezonde snack :)

Voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een privéles of workshop Hormoon Qigong op aanvraag kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl.

Lizzy Wakefield

door Lizzy Wakefield

Dec 14 2019

De Hormoonyoga serie leer je zo

De Hormoonyoga serie kun je leren in zijn geheel in een 1 op 1 sessie of een workshop op aanvraag. Ook kun je met 2 of meer dames tegelijk boeken voor een Hormoon Yoga les.

Tijdens een eerste privé les Hormoon Yoga behandelen we de hele serie in minimaal 2 uur voor een eerste kennismaking (vervolglessen kunnen 1 uur duren). Een privéles Hormoon Yoga is mogelijk in Yoga ruimte in Woerden of op eigen locatie.

Je kunt Hormoon Yoga ook komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 2870 2346 of info@hormoonyoga.nl

Workshops

Bezig met het laden van de workshops...

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van Hormoon Yoga, leuke tips en informatie over nieuwe workshops.